Piraternes generaldirektør talte om et stort antal kontraktfornyelser i offsæsonen: vi er i vinduet for at vinde!

Siden 1970’erne har intet Super Bowl -mesterskabshold efterladt alle de 22 spillere på startlisten, og Tampa Bay Buccaneers lavede denne historie. De meldte sig næsten ikke til uden for sæsonen, og det eneste job, de gjorde, var at forny.

Men dette er ikke let for piraterne, fordi bredmodtageren Chris Godwin, Antonio Brown, den hastende passer Shaquille Barrett, linebacker Lafonte-David, løber tilbage Leonard -Fornat, close-end Rob Gronkowski, defensiv tackling Ndamkon Sue og andre sværvægtsspillere har alle vendte tilbage til fri form i offseasonen. Piraterne forsøgte deres bedste, alle de lange og korte kontrakter plus privilegie -tags blev alle brugt, og endelig var hele Super Bowl -startopstillingen tilbage. NFL Trøjer

Selvom det kan sætte holdet under et stort lønpres i fremtiden, var pirat -general Jason Richter ligeglad, da han blev spurgt om dette spørgsmål, gav han en meget enkel forklaring.

“Jeg tror, ​​vi er i mesterskabsvinduet. Jeg ved ikke, om dette vindue kan vare i to år? Tre år? Eller fem år?” Sagde Richter, “Men jeg er sikker på, at dette hold kan konkurrere om mesterskabet nu, så prøv det. “

Det, Richter sagde, er ikke urimeligt. Et mesterskabshold, der er fremragende i både offensive og defensive ender. Når du har mulighed for at beholde alle holdets medlemmer, hvorfor så ikke gøre det? Og Richter vidste ikke, at han havde lavet historie, før han gjorde det, og han var meget ligeglad med dette punkt.

“Jeg ved ikke, at ingen har gjort dette siden 1977. Jeg er glad for, at jeg ikke vidste det dengang, for så ville mit pres være endnu større. Lad os nu se, hvilken slags tilbagevenden vi kan få fra gør dette. “sagde Richter.

Piraterne er stadig favoritterne til at vinde Super Bowl i den nye sæson. Nu har de mulighed for at blive endnu et hold, der kan vinde Super Bowl efter Patriots. Og de har en sådan tillid, fordi de tillod Patriots at vinde Super Bowl . ‘S quarterback er nu i deres hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *