NBA-udkastet nærmer sig, men mange internationale spillere har besluttet at trække sig tilbage!

NBA-udkastet kommer snart, og mange internationale spillere har endelig besluttet at trække sig tilbage fra dette års udkast. Dette inkluderer også Roko Prkacin, Ariel Hukporti, Ibou Badji, Hugo Besson, Malcolm Cazalon, Carlos Alocen og andre relativt populære rookies.

Roko Prkacin, søn af den tidligere kroatiske nationale spiller Nikola Prkacin, vandt U16 European Youth League MVP det år. Han forventedes at blive valgt fra slutningen af ​​første runde til anden runde. Markedet er ikke dårligt, så han vandt mister ikke valget, men fyren kan være imod denne holdning. Ikke tilfreds. Roko blev født i november 2002. Han er stadig under 19 år. Han har et stort potentiale. Derudover er dette år endnu et udkast til år, og konkurrencepresset er relativt højt. Han tror måske, at han bliver i Europa i endnu et år forbedre hans overordnede position.

Ariel Hukporti, en stor insider fra Tyskland, men med gennemsnitligt talent i alle andre aspekter end hans krop og relativt grove færdigheder. Det blev oprindeligt forventet at være anden runde eller tabe valget. Det anslås, at muligheden for udvælgelse er ikke høj, og han besluttede at trække sig tilbage.

Ibou Badji, en stor mand fra Senegal, spiller i øjeblikket for Barcelona B. holdet. Han er 216 cm høj og har en forbløffende vingefang på 238 cm. Statiske og dynamiske talenter er ret fremtrædende, men der er stort set ingen øjeblikkelig kampkraft på NBA-niveau, og alle aspekter af teknologien er stadig på et ret primitivt niveau. Han forventedes også at tabe anden runde eller tabe valget, og det kan være mere nyttigt for ham at blive i Europa i et års træning.

Hugo Besson, den franske fløj, havde tidligere gennemsnitligt næsten 20 point pr kamp i den franske anden liga. Scorestyrken bør ikke undervurderes, men hans fysiske talent er relativt gennemsnitligt og kan muligvis ikke tilpasse sig NBA-konfrontationen. Han havde tidligere underskrevet med det australske NBL-ligateam New Zealand Destroyer i tre år. Oprindeligt er hans udsigter i udkastet også meget generelle, og sandsynligheden for at blive valgt er ikke stor.

Malcolm Cazalon, en af ​​de tre store i det franske ungdomshold, Malcolm og Hayes har allerede spillet i NBA tidligt og er begyndt at sætte deres præg, mens Cazalons udvikling i Europa er noget utilfredsstillende. At vælge at trække denne gang kan betyde, at det vil være vanskeligt for ham at blive valgt i udkastet i fremtiden.

Carlos Alocen, et geni i den spanske backcourt, Real Madrids backup point guard, har spillet godt i La Liga og Champions League. Men den fysiske tilstand er relativt begrænset, og der er ikke meget overbevisende præstationer i Europa på nuværende tidspunkt. Man forventede, at det højst ville være den midterste og sene fase af anden runde. Han tror måske, at det at blive hos Real Madrid i endnu et år vil være mere nyttigt for hans karriere, men næste år vil han være i en alder af automatisk valg. Det anslås, at det vil være vanskeligt for ham at blive valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *