Lakers havde tre lyspunkter i den første kamp, ​​hvilket perfekt kompenserede for manglen på sidste sæson

Selvom Lakers tabte deres første sæson første kamp, ​​var der tre højdepunkter, der gjorde Lakers -fans glade. Los Angeles Lakers Trøjer

Det er ligegyldigt, om du vinder eller taber i forsæsonen, det vigtige er at træne opstillingen og finde ud af mangler og fordele. Billige Tilpasset Trøjer online

Lakers identificerede tre lysende punkter. billige NBA Trøjer

  1. Det nye offensive system er implementeret. Lakers rangerede 24. i offensiv effektivitet i sidste sæson, og trepointerne var forfærdelige. De er hovedsageligt defensive, men lovovertrædelsen er ikke god ved halv domstol. Med det nye system er disse problemer blevet væsentligt forbedret.
  2. Anthony Davis er stærkere. Selvom han kun spillede 11 minutter, var det tydeligt, at han var meget stærkere end sidste sæson. Han ramte kurven meget afgørende og kan skabe offensive muligheder på egen hånd.
  3. Malik Munk og Kendrick Nunn klarede sig godt. Begge præsterede godt i deres debut, og de er præcis den skydespil, Lakers leder efter. Begge kan skyde og skabe offensive muligheder. Det var det, Lakers manglede mest i sidste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *