Det er endelig sat! Bridgewater besejrede Locke for at blive Broncos første uge i startende quarterback

I dag har to hold udpeget den startende quarterback for den nye sæson.I forhold til Jaguars ‘intetanende meddelelse om valg nr. 1, Lang Trevor Lawrence som udgangspunkt, er den officielle meddelelse om Denver Broncos meget mere mærkbar. Men deres officielle meddelelse ser ud til at være i stand til at ånde lettet op for Broncos -fans.Teamtræner Vic Fangio meddelte for ikke så længe siden, at veteran quarterback Teddy Bridgewater vil være startskuddet for Broncos i den første uge af spillet.


Det betyder, at Bridgewater besejrede Drew Locke i quarterback -kampen, og han vil starte Mustang første kamp på udebane for at udfordre Giants. Dette er også hans første optræden efter at have kommet til Mustangs. Tilpasset Trøje til NFL

Efter træning onsdag bestemte Vangio stadig ikke den startende quarterback, sagde han dengang, at de to stadig var “meget tætte.” Locke var quarterback udvalgt af Broncos i anden runde i 2019. Han har startet 18 kampe i de sidste to sæsoner, men hans præstation har ikke været stabil, men i forsæsonen er præstationerne for de to bemærkelsesværdige. “De spillede begge meget godt. Den gode nyhed for os er, at der er to quarterbacks. Jeg tror, ​​at de begge kan føre holdet til at vinde.” Sagde Fangio.


Sammenlignet med Locke er Bridgewaters karriereoplevelse meget rigere. Efter at have været udvalgt af vikingerne i første runde i 2014 fik han tilnavnet “Bridgewater” og førte holdet til 11 sejre og 5 i 2015. Den negative rekord kom med succes ind i slutspillet, og han blev selv udvalgt til Pro Bowl for første gang. Men i slutspillet det år missede holdet det sidste frispark og tabte til Seahawks på en spøgelsesagtig måde, og Bridgewater begyndte også et karriereskred.

Men efter at Panthers byttede til Sam Darnold, byttede de Bridgewater til Broncos før udkastet. Nu har Bridgewater igen fået en startmulighed, og han har mulighed for at bevise dem for Panthers. Valget er at gå på skatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *