Cowboys quarterback Prescott vil afbryde bestået træning i flere dage

Under træning onsdag, amerikansk tid, forlod Cowboys quarterback Dak Prescott (Dak Prescott) træningen tidligt på grund af en skade. Cheftræner Mike McCarthy udtalte senere, at Prescott vil “suspendere et par dage” bestående træning. NFL Trøje

MR -resultaterne viste, at Prescott havde en forstuvet skulder, men han udtalte i en erklæring, at han “ikke har alvorlige gentagelsessymptomer.” Han vil deltage i taktiske øvelser, mens han kommer sig efter skulder- og højre ankelskader. I øjeblikket træner han hovedsageligt med startopstillingen i stedet for Garrett Gilbert. Ben DiNucci og Cooper Rush får også nogle muligheder i fremtiden.

McCarthy sagde: “Ifølge placeringen af ​​de (skadede) og de oplysninger, jeg har indtil nu, er skaden ikke alvorlig. Jeg synes, at han er meget smart at trække sig tilbage fra træningen rettidigt.”

Prescott vil stadig deltage i nogle preseason -kampe, men det er usandsynligt, at han vil deltage i 8.5 Hall of Fame -kampen mod Steelers. Siden hans skade i den femte uge i 2020 -sæsonen har Prescott ikke officielt stået på banen, og han værner derfor om muligheden for at tilpasse sig forsæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *