3 stjerner ønsker at slutte sig til Lakers? Eksponering for, at DeRozan frivilligt skar sin løn, kan Nets superstjerne muligvis også gå

Da Bucks vandt mesterskabet, gik NBA ind i den næste sæson af strid. For at styrke holdets konkurrenceevne vil ligas stærke udnytte muligheden for det frie marked, aktivt stræbe efter at styrke og søge at opgradere opstillingen.

I årets frie marked er de frie agenter, der virkelig sætter deres fod i markedet, ikke dårlige. Blandt dem er de mest indflydelsesrige dem Leonard, Lowry, Dinwiddie, Conley, Rodzan osv., Der måske hopper ud af spillerindstillingerne. . Men forholdet mellem Leonard og Clippers har han næppe meget grund til at forlade. Billige Tilpasset Trøjer

Ifølge tidligere rygter har Lakers været på udkig efter en erfaren organisationskerne og ser frem til at erstatte Schrøders position for at lette presset på James for at organisere bolden. I slutningen af ​​finalen blev det også rygter om, at Paul og Westbrook måske var Lakers ‘mål. På det tidspunkt satte mange mennesker spørgsmålstegn ved, at Lakers pres på Lakers gjorde det vanskeligt for dem at underskrive en vigtig stjernespiller i offseason.

Men nu ser Lakers ud til at have mange forskellige muligheder. Ifølge “Los Angeles Times” -reporter Broderick Turner er DeRozan og Lowry begge stjernespillere, der er interesserede i at slutte sig til Lakers. Blandt dem er Los Angeles DeRozans hjemby, han er en loyal fan af Kobe.

Denne sæson har DeRozan netop implementeret spilleroptionen for det sidste år med en årsløn på op til 27,7 millioner amerikanske dollars. Under hensyntagen til skader, alder og taktisk værdi kan DeRozans nye løn være lavere end denne standard. Ifølge kilder kan DeRozan endda acceptere en lavere løn end denne sæson og er villig til at sænke lønnen for at være med.

Lowrys kontrakt er udløbet, og hans årsløn denne sæson er så høj som $ 30,5 millioner. Med Lowrys styrke og erfaring forventes han stadig at få en god kontrakt

Uanset om det er DeRozan eller Lowry, er den eneste måde, Lakers ønsker at få dem på, at bruge en aftale efter underskrivelsen. Men denne situation kan skade dybden i Lakers ‘lineup og gøre holdets samlede styrke endnu mere top-tung. På bekostning af flere rollespillere i bytte for en stjerneveteran er det svært at sige, om Lakers styrke kan forbedres.

Derudover er Nets-spiller Dinwiddie også interesseret i at slutte sig til en af ​​Lakers ‘stjernespillere. Blandt disse tre spillere er Dinwiddie den yngste og mest offensive vagt, og hans offensive ildkraft kan give Lakers en enorm hjælp. Men spørgsmålet er, om Lakers virkelig har en måde at få en af dem på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *